Taste the world | Umami Brunch, noiembrie
Duminica, 17 noiembrie, de la ora 11:00, sărbătorim primul sezon de Umami Brunch cu o ediție-itinerariu care te călătorește în jurul lumii, pe cinci continente, din Argentina până în Noua Zeelandă, în locurile care ne-au cucerit papilele, ne-au transformat și ne-au dat curaj să pornim Umami Brunch.
Punem pe tasting table atât cele mai iubite preparate de la edițiile Umami Brunch de până acum, în caz că le-ai ratat sau vrei să te bucuri din nou de ele, dar și gusturi numai bune să îți facă poftă de călătorit și de edițiile din 2020. Restul e pasiune.
Punem spumantul la rece si va asteptam rezervarile la 0722193066 sau la taste@umamibrunch.ro, in limita celor 50 de locuri disponibile. Locul se blocheaza doar dupa plata taxei de participare.
Taxa de participare este 170 lei.
Pe tasting table:
Frittata de toamnă cu ouă de țară, dovleac, ceapă caramelizată
și semințe de floarea soarelui [Sicilia]
Humus cu ardei copt, muguri de pin și sos tahini [Israel]
Parfait de ficat de pui bio cu jeleu de gutui [Franța]
Banh mi [Vietnam]
Camembert romînesc de la Timian copt cu ciuperci și cimbru [Franța]
Ceviche de pește cu avocado și grapefruit [Mexic]
Salată Som Tam cu papaya și arahide [Thailanda]
Pâine cu supă de ceapă și brânză Gruyère coaptă de Grain Trip [Franța]
Tagine de miel cu prune uscate [Maroc]
Parmigiana cu vinete, ricotta coaptă și fistic de Bronte [Sicilia]
Pui cu sos mole de ciocolată și platanos [Guatemala]
Conopidă întreagă ca-n Israel
Salată marocană
Cuscus cu fructe uscate și fulgi de migdale [Maroc]
Pâini din jurul lumii Grain Trip
Louise cake cu zmeură, cocos și bezea cu fulgi de migdale [Noua Zeelandă]
Malva caldă cu înghețată artizanală Friddi [Africa de Sud]
Orez lipicios cu lapte de cocos și mango [Thailanda]
Flan cu dulce de leche si cafea de specialitate [Argentina]
Horchada [Mexic]
Cafea Nespresso
Vin spumant Kotys și vin roșu - Petro Vaselo Winery [România]
Umami Brunch este un concept de eveniment lunar dedicat food lover-ilor si organizat sub forma unui tasting table pe care se regasesc gusturi specifice diverselor locuri din lume, in functie de tematica fiecarui eveniment (alegem bucatarii de care ne-am indragostit cand le-am testat si practicat la ele acasa, in calatoriile noastre prin lume), dar si comfort food, adica acele mancaruri care ne amintesc de acasa. Meniul include cele mai reprezentative 20-25 de preparate sarata si dulci din bucataria traditionala a tarii alese si sunt gatite in colaborare cu specialisti si producatori locali – brutari, cofetari, etc, dar si cu oameni care au cunoscut indeaproape bucataria respectiva.
Da join grupului Umami Brunch si descopera povestile preparatelor si ingredientelor de pe tasting table. Tot aici vorbim despre gusturile pe care le descoperim in diverse colturi de lume si uneori mai publicam si retete testate in bucataria Umami Brunch sau alaturi de localnici.
Un concept storiestoshare.ro