Good evening, Vietnam! | Umami Pop-Up Dinner

TOUCH THE WORLD

Good evening, Vietnam! | Umami Pop-Up Dinner

Evenimentele Umami au pornit de la o masa plina cu mancare in jurul careia ne adunam cu prietenii nostri dupa ce ne intoarceam din vacanta, cand era ziua noastra sau cand ni se facea dor de duca. Mancarea ne calatorea oriunde voiam noi si ne spunea povestile locurilor si gusturilor pe care fiecare le-am intalnit prin lume. Pana intr-o zi, cand masa a devenit prea mica.

Anul acesta, vom continua sa ne adunam in jurul tasting table-ului Umami Brunch, insa din cand in cand, ne vedem si intr-un cadrul mai restrans, cu pana la 20 de locuri la masa, intr-un living mai mare decat cel de la noi de acasa, dar tot in tihna, cu vin bun alaturi.

Umami Pop-Up Dinner

Alegem bucataria unei tari in care am fost, gatim ca pentru gasca noastra de prieteni, folosim produse locale, artizanale, dar si ingrediente autentice pe care le aducem din tara gazda, punem mancarea pe masa si o impartim. La fel si vinul si povestile de calatorii pe care le-am facut sau vrem sa le facem. Mai mancam si cu mana uneori, sa nu fie cu suparare. Dar avem si tacamuri.

Pornim de la AWE, locul in care a prins viata Umami si a prins din nou viata Palatul Universul, iar apoi, editie de editie, vom fi gazduiti de locuri care spun la randul lor o poveste, de cele mai multe ori uitata. 

Avanpremiera Umami Pop-Up Dinner
1 martie 2020, AWE

Va asteptam rezervarile la 0722193066 (sms/whatsapp) sau la taste@umamibrunch.ro, in limita celor 18 de locuri disponibile. Locul se blocheaza doar dupa plata taxei de participare.

Taxa de participare este 240 lei si include cele de mai sus si ce ne mai e pofta pana atunci.

Umami Brunch - Vive la France
Asa e la Umami Brunch.
La Umami Pop-Up Dinner nu stim cum e, ca n-a mai fost, dar sigur masa si paharele sunt tot pline.

LEAVE A COMMENT