Reteta aperitiv vietnamez (Hoi An)

TOUCH THE WORLD

Reteta aperitiv vietnamez (Hoi An)

Bucataria din centrul Vietnamului este cea mai apreciata si

Fresh rice paper rolls with shrimps

Ingrediente

Amestec wok: 100g creveti, 1 lingura de ulei vegetal (vietnamezii folosesc cel mai des ulei de arahide), sare si de zahar.

Mix salata: castraveti si morcovi taiati bastonase subtiri, , 1/2 lingura de ghimbir taiat foarte marunt, 2 linguri de zeama de lamaie, sare si zahar, menta, coriandru, salata verde.

Hartie de orez (gasiti in Carrefour si la Mega la raionul de produse internationale)

 

Mod de preparare:

Ulei de arahide se pune intr-o tigaie wok. Se adauga crevetii, sarea si zaharul si se prajesc 1 minut.

Intr-un bol separat se amestexa mixul de salata.

Pe o hartie de orez hidratata in apa (pur si simplu o bagi in apa si o scoti imediat) pui

 

 

 

LEAVE A COMMENT