Colorful Morocco | Umami Brunch, octombrie
La intersectia de drumuri intre Africa, Europa si Orientul Mijlociu, Marocul are una dintre cele mai bogate bucatarii. Culorile vibrante ale oraselor le gasesti si in zecile de tipuri de tagiine, in salata marocana sau in faimoasa omleta berbera.
Pe 20 octombrie, editia Umami Brunch va fi un tribut adus legumelor si fructelor de toamna, pe care le asezam pe munti de couscous pufos si aromat, lângă carnuri gatite incet, in aluaturi crocante si bineinteles, in dulciuri.
Punem vinul la rece, dar si menta proaspata in ceai, bagam tagine-ul la cuptor si va asteptam rezervarile la 0722193066 sau la adelinamaria.ro@gmail.com, in limita celor 50 de locuri disponibile. Locul se blocheaza doar dupa plata taxei de participare. Taxa de participare este 165 lei.
Pe tasting table:
Omletă berberă
Tagine de miel cu șofran și prune uscate
Zaalouk cu roșii confiate și ras el hanaout
Pastilla de pui cu lămâi murate, migdale și foi fine de placintă
Pește cu sos chermoula
Salata marocană
Brânză proaspătă de capră cu gutui caramelizate
Naut și linte în sos harissa
Cuscus cu legume de toamnă în stil tagine
Khobz și alte pâini marocane coapte de Grain Trip
Kaab el ghazal cu pastă de migdale și apă de flori de portocal
Beghrir (clătite marocane) proaspăt coapte cu sos de miere și dulceață
Cafea Nespresso, ceai de mentă, vin Petro Vaselo și apă aromatizată
Riadul nostru va fi tot spatiul AWE . Adaptive Work Environment, unde asezam pe tasting table-ul cele mai iubite preparate din bucataria marocana, pe care le adaptam papilelor contemporane si le gatim ca pentru gasca de prieteni, cu ingrediente din surse cunoscute.
Umami Brunch este un concept de eveniment lunar dedicat food lover-ilor si organizat sub forma unui tasting table pe care se regasesc gusturi specifice diverselor locuri din lume, in functie de tematica fiecarui eveniment (alegem bucatarii de care ne-am indragostit cand le-am testat si practicat la ele acasa, in calatoriile noastre prin lume), dar si comfort food, adica acele mancaruri care ne amintesc de acasa. Meniul include cele mai reprezentative 20-25 de preparate sarata si dulci din bucataria traditionala a tarii alese si sunt gatite in colaborare cu specialisti si producatori locali – brutari, cofetari, etc, dar si cu oameni care au cunoscut indeaproape bucataria respectiva.
Da join grupului Umami Brunch si descopera povestile preparatelor si ingredientelor de pe tasting table. Tot aici vorbim despre gusturile pe care le descoperim in diverse colturi de lume si uneori mai publicam si retete testate in bucataria Umami Brunch sau alaturi de localnici.
Un concept storiestoshare.ro
I do believe all the ideas youve presented for your post They are really convincing and will certainly work Nonetheless the posts are too short for novices May just you please lengthen them a little from subsequent time Thanks for the post