Una CUBA LIBRE, por favor Havana, Strada 26, intersectie cu strada 11. Aici gasesti o Cuba libera si, precum cocktail-ul, un mix intre vechi si nou, acru si dulce. Noua generatie de cubanezi vine aici sa isi manifeste o forma de libertate pe care niciun regim, oricat de aspru, nu i-o poate lua. O fosta […]
E sapte dimineata in Cuba si ne simtim treziti pe fusul potrivit. Conexiunea prinsa cu Turkish Airlines e excelenta. Am plecat la ora 21 din Bucuresti, am avut escala doua ore si jumatate in Istanbul si apoi am zburat 13 ore pana in Cuba, perfect cat sa ne odihnim tot drumul. Ne indreptam spre punctul […]
Unde gasesti cele mai bune madeleines, care e painea de referinta pentru brutarii din lumea intreaga, prajiturile create de cel mai bun patiser din lume sau la ce masa isi bea cafeaua Picasso – in lista gurmandului care pleaca la Paris. Musai list-ul a fost construit la intersectia recomandarilor ghidului Gault-Millau, ale chef-ilor pe care ii urmaresc (inclusiv cand viziteaza Parisul :D), bloggeri si publicatiilor de specialitate. Majoritatea locurilor sunt testate si de noi.
Cele 16 feluri de mâncare siciliana din Meniul Umami Brunch – A taste of Sicilily. Poze si povesti.
25 de fotografii panoramice care iti vor oferi o imagine clara a Noii Zeelande de la nord la sud.
Cum s-a vazut atacul terorist din Christchurch, Noua Zeelanda, de la doar 800 de km distanta si cum ne-a transformat.
Cum a fost zborul pe ghetarul Tasman din Noua Zeelanda si care e de fapt cel mai frumos ghetar de aici.
De ce am ales sa gatim in multe locuri din Noua Zeelanda si cum influenteaza asta experienta calatoriei noastre aici.
Situat pe coasta de vest a insulei de sud, Milford Sound este unul dintre principalele obiective turistice din Noua Zeelanda. Peste un milion de turisti vin aici anual sa vada cel mai faimos fiord al Noii Zeelande si voluntar sau nu, sa il compare cu fiordurile din Norvegia.
Am mers in Tel Aviv special pentru a ne bucura papilele gustative, asa ca micul dejun, pranzul si cina au fost reperele noastre, iar locurile in care am ales sa mancam au devenit obiective turistice de sine statatoare.